laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mosterdsaus
  ingrediënten:
    0,5 liter vloeistof: 0,25l melk en 0,25l groentenbouillon (blokje)
25 gr boter
25 gr bloem
2 el mosterd
1 el graanmosterd
0,5 dl room
peper
zout
citroensap
  bereiding:
    Maak eerst een lichte bechamel:
Smelt 25 gr boter en voeg 25 gr bloem toe
Giet dan voorzichtig in een dunne straal de melk erbij
Voeg ook nog de groentebouillon toe
Goed blijven roeren met de garde om klonters te vermijden
Laat de saus opkoken
Hierna voeg je toe:Peper en zout, een beetje citroensap, 2 eetlepels mosterd, voeg een klein beetje room toe en voeg nog een beetje graanmosterd toe

Tip:
Alles goed afwegen
Vloeistof: de helft bouillon en de helft melk
De vloeistof traag gieten om klonters te vermijden
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats