laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeeduivelbrochettes met ratatouille
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    800 gr zeeduivelfilet
    1 koffielepel paprikapoeder
    1 rodepaprika
    1 gele paprika
    200 gr champignons
    4 el olijfolie
    1 el citroenssap
    1 koffielepel honing
    peper en zout

    Voor de ratatouille:
    2 uien
    1 rodepaprika
    1 aubergine
    1 courgette
    2vleestomaten
    2 teentjes knoflook
    2 el olijfolie
  bereiding:
    Snij de vis in blokjes van 2,5 cm en kruid ze met paprikapoeder. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snij ze in stukken. Maak de champignons schoon.
Steek de visblokjes met de paprika's (hou de rest voor de ratatouille) en de champignons op brochettes.
Meng de olijfolie met het citroensap, de honing, peper en zout en bestrijk de brochettes met dit mengsel. Pel en hak de uien fijn. Maak de aubergine en de courgette schoon en snij ze in plakken. Pel de tomaten en snij ze in stukken. Pel en pers de knoflook. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de groenten (ook de paprika) met de knoflook, peper en zout gedurende 10 minuten. Rooster de brochettes 10 minuten onder een voorverwarmde grill of in een grillpan. Keer ze af en toe.
Serveer samen met de ratatouille en met rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats