laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mieschotel met spitskool en surimi
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

2 pakken eiermie (250 g)
600 g spitskool
1 rode paprika
2 bakjes surimisticks (a 150 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 flesje woksaus knoflook & koriander (a 175 ml)
  bereiding:
    Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spitskool en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Surimi in stukjes snijden. In wok olie verhitten en groente 5 min. roerbakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en geheel door en door warm laten worden. Mie met roerbakgroenten serveren. Lekker met geraspte komkommer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats