|
|
|
Grootmoeders eieren |
|
ingrediënten: |
|
|
4 hardgekookte eieren,
2 grote uien,
60 gram boter,
50 gram bloem,
½ liter melk,
peper, zout,
nootmuskaat,
80 gram gehakte peterselie. |
|
bereiding: |
|
|
Laat de eieren 10 minuten koken.
Pel ze en hou ze warm.
Snipper 2 grote uien en stoof de stukjes aan in boter.
Bestrooi met bloem en laat eventjes drogen op het vuur.
Giet er dan de melk over en laat de uitjes gaar koken op een laag pitje.
Doe er wat peper, zout en muskaatnoot bij.
Snij de warme eieren in 2 stukken.
Leg ze op de borden en giet er de saus over.
De gehakte peterselie erover strooien als smaakvolle versiering |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|