|
|
|
Omeletrolletjes |
|
ingrediënten: |
|
|
4 eieren,
2 bakjes verse roomkaas met ham,
2 eetl. Mexicaanse salsasaus,
4 eetl. melk,
1/2 eetl. Mexicaanse kip- of tacokruiden,
2 eetl. fijngehakte peterselie,
zout en peper,
40 gram boter,
6 slablaadjes |
|
bereiding: |
|
|
Roer de salsasaus door de verse roomkaas met ham. Klop de eieren los met de melk. Roer de Mexicaanse kruiden en peterselie erdoor en voeg zout en peper toe. Smelt 10 gram boter in een koekenpan met een doorsnee van 20 cm. Schenk een kwart van het eiermengsel in de pan en laat dit over de panbodem uitvloeien. Bak de omelet zachtjes tot de bovenkant bijna droog is en laat hem op een koud bord glijden. Bak zo nog 3 omeletten. Bestrijk de omeletten met het roomkaas mengsel. Rol ze vervolgens stevig op. Zet ze afgedekt ongeveer drie uur in de koelkast. Snijd de omeletten in rolletjes van circa 2 cm. breed. Steek in elk rolletje een cocktailprikker. Bekleed een schaal met slablaadjes. Zet de omeletrolletjes erop. Lekker, makkelijk en van tevoren klaar te maken. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|