laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardbeienroom
  ingrediënten:
    Voor 6 personen:

250 gr aardbeien,
50 gr magere witte kaas,
1 zakje klop-klop,
80 ml magere melk,
1 koffielepel citroensap,
zoetmiddel in poedervorm naar smaak, ± 3 lepels.
  bereiding:
    Houd enkele mooie aardbeien over voor de versiering en plet de rest tot moes.
Voeg hierbij het citroensap en de platte kaas. Klop de klop-klop gedurende 1 minuut met de melk tot er pieken ontstaan. Voeg er dan geleidelijk het aardbeienmengsel aan toe.
Serveer dit dessert op koelkasttemperatuur en versier het met de overgehouden aardbeien.

Tip:
het gerecht kan ook gegarneerd worden met enkele blaadjes citroenmelisse of munt.

177 cal. 29,5 cal per persoon.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats