laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vanilleroom
  ingrediënten:
    Voor 8 personen:

500 ml magere melk,
50 gr vanillepoeder,
kunstmatig zoetmiddel: 3 el hittebestendig poeder
250 gr magere yoghurt,
250 gr magere witte kaas.
  bereiding:
    Bereid de vanillepudding volgens de richtlijnen op de verpakking. Meng de pudding met de yoghurt en de witte kaas tot een homogeen mengsel. Breng op smaak met zoetmiddel.

Tips:
-versier het dessert met kiwi, aardbei, perzik of een andere fruitsoort.
-er kunnen varianten gemaakt worden op deze vanilleroom door aan het mengsel ongeveer een half glas citroensap of een ander vruchtensap toe te voegen.

487 cal, 60 cal p.p.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats