Indische wok roll met paksoi |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 grote struik paksoi
2 grote tomaten
Wok Olie
400 g (roerbak)vleesreepjes
1 bakje Boemboe voor Sajoer Tjampoer
1 pak Wok Rolls
75 g taugé
Gebakken Uitjes |
|
bereiding: |
|
|
Was en snijd de paksoi in repen.
Was en snijd de tomaten in stukjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 1 minuut.
Wok vervolgens de paksoi en de tomatenstukjes 2 minuten mee.
Roer er vervolgens 1 dl water en de boemboe door en ca. 3 minuten zachtjes laten pruttelen.
Bestrijk de wok rolls licht met wat olie en verwarm ze volgens de aanwijzingen op de verpakking (besprenkel ze met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 Watt in de magnetron. Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.)
Schep de vleesreepjes met de groenten op de wok rolls. Strooi over elk wat taugé en gebakken uitjes en rol ze op. Leg ze op 3 of 4 borden.
tip:
Vervang de vleesreepjes door kip of tofu-wokreepjes. Bestrooi de wok rolls eventueel na het bestrijken met de olie met wat kerriepoeder. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|