laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Farfalle met zalm-roomsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 g farfalle
    zout
    peper
    1 kleine ui, fijngesneden
    1 rode peper, schoongemaakt en fijngesneden
    2 eetlepels olijfolie
    4 ontvelde tomaten, in stukjes
    1 dl droge witte wijn of visbouiullon
    2 -2½ dl slagroom
    400 g in reepjes gesneden verse zalmfilet
    citroensap
    1 -2 eetlepels fijngesneden marjolein of dille
    20 gehalveerde zwarte olijven
  bereiding:
    Kook de farfalle beetgaar.
Bak de ui en de rode pepr ca. 4 minuten in de olijfolie.
Bak de tomaten 1 minuut mee.
Voeg de wijn of bouillon toe en laat het mengsel 2 - 3 minuten zachtjes koken.
Voeg de slagroom en zalmfilet toe.
Kook alles nog ca. 3 minuten.
Breng op smaak met zout, peper, citroensap, marjolein of dille en de olijven.
Schep de saus door de uitgelekte pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats