|
|
|
Farfalle met zalm-roomsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 g farfalle
zout
peper
1 kleine ui, fijngesneden
1 rode peper, schoongemaakt en fijngesneden
2 eetlepels olijfolie
4 ontvelde tomaten, in stukjes
1 dl droge witte wijn of visbouiullon
2 -2½ dl slagroom
400 g in reepjes gesneden verse zalmfilet
citroensap
1 -2 eetlepels fijngesneden marjolein of dille
20 gehalveerde zwarte olijven |
|
bereiding: |
|
|
Kook de farfalle beetgaar.
Bak de ui en de rode pepr ca. 4 minuten in de olijfolie.
Bak de tomaten 1 minuut mee.
Voeg de wijn of bouillon toe en laat het mengsel 2 - 3 minuten zachtjes koken.
Voeg de slagroom en zalmfilet toe.
Kook alles nog ca. 3 minuten.
Breng op smaak met zout, peper, citroensap, marjolein of dille en de olijven.
Schep de saus door de uitgelekte pasta. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|