laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Taart met gekonfijte tomaten
  ingrediënten:
    GEKONFIJTE TOMATEN:
Ontvel en ontpit in vieren gedeelde tomaten. Leg ze op een anti aanplakvel en bestrooi de tomaten met peper, zout, suiker en Provençaalse kruiden. Giet er een sliertje olijfolie over en laat de tomaten in de oven op 90 graden ongeveer drie uur indrogen.

Ze zijn te bewaren in een pot, onder olijfolie die, van dat bewaren, ook bijzonder lekker en bruikbaar wordt.
  bereiding:
    Met bladerdeeg belegde taartbodem besmeren met Dijonmosterd. Leg daarop een laagje met de kaasschaaf in dunne plakjes geschaafde belegen kaas.
Schik hierop de gekonfijte tomaten en daarop een volgende laag belegen kaas.
In de oven op 180 graden in 20 minuten klaarbakken en warm serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats