|
|
|
Stroopwafels met appelen en kaneel |
|
ingrediënten: |
|
|
250 g room
90 g volle melk
3 eidooiers
10 g zout
120 g bloem
40 g amandelpoeder
80 g boter,gesmolten
3 eiwitten, opgeklopt
2 appelen, in stukjes (geschild,zonder klokhuis)
kaneel
suiker (naar smaak) |
|
bereiding: |
|
|
Meng alle ingrediƫnten samen, behalve boter en eiwit. Als alles goed gemengd is, voeg er dan boter bij en meng goed. Schep er nu het eiwit onder. Stoof de appelen met kaneel en suiker.
Bak wafels van het deeg in een wafelijzer met fijne inlegplaten. Leg tussen 2 wafels telkens een laagje appelcompote. Snij eventueel in kleinere stukjes (handiger om eten voor kleine kinderen). |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|