Aardappelschotel met gehakt |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
750g aardappelen
4 eel creme fraich
zout en peper
melk
500g gehakt
zout en peper
1 grote ui fijngesneden
1 klein blikje tomatenpuree
paar takjes koriander
2 teentjes knoflook
1 grote ui in ringen gesneden
2 tomaten in schijfjes gesneden
Geraspte kaas |
|
bereiding: |
|
|
Bak het gehakt met de ui en de knoflook voeg zout,peper,koriander en tomatepuree bak alles nog even mee.
Kook de aardappels en maak daar met de rest van de ingredienten puree van.
Doe in een ovenschaal een laagje gehaktmengsel leg er een paar plakjes tomaat en uienringen op en dan een laagje puree dit doe je nog een keer en dan strooi je wat geraspte kaas over de puree.
Bak het in de oven op 180 graden voor 25 minuten.
Tips:
*je kan ook aardappelplakjes gebruiken ipv puree.
*mix de puree met een mixer voor een luchtig resutaat. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|