laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 IJscoupe met bosvruchten
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

250 g bosvruchten (diepvries)
2 sinaasappelen
1 eetl. honing
instantsausbinder
roomijs naar keuze
4 ijscoupes in koek
  bereiding:
    Pers de 2 sinaasappelen.

Breng het sinaasappelsap aan de kook met 1 eetl. honing.

Voeg de diepgevroren bosvruchten toe, schep om en breng opnieuw aan de kook.

Laat 5 min. sudderen op een zacht vuur. Bind lichtjes met wat instantsausbinder en laat lauw worden.

Schep 2 bolletjes roomijs (yoghurtijs met fruit, aardbei, pistache, stracciatella, enz.) in elke ijscoupe. Giet er 2 à 3 eetl. lauwe bosvruchtensaus over.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats