 |
|
 |
Oosterse wokschotel |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
750 g wokmix vis(250 g van elke soort, diepvries)
700 g wokmengeling groenten(diepvries)
450 g voorgekookte eiernoedels
1 mango
100 g zoetzure saus (Amoy)
3 eetl. oosterse bakolie (Shiwa)
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Laat de wokgroenten oppervlakkig ontdooien in de microgolfoven (5 min. op de ontdooistand). Dep goed droog.
Laat de stukjes vis ontdooien in de microgolf-oven (5 min. op de ontdooistand). Dep goed droog.
Snij de mango in blokjes.
Verhit de wok en voeg 3 eetl. oosterse bakolie toe. Roerbak de wokgroenten gedurende 2 à 3 min.
Schuif de groenten opzij en voeg de vis toe in de wok. Roerbak 2 à 3 min. Kruid met peper en zout en schep goed om.
Voeg de blokjes mango, de noedels en de zoetzure saus toe. Schep goed om en laat alles goed doorwarmen gedurende 2 min.
Dien onmiddellijk op in individuele kommetjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|