laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde tomaten (voorgerecht)
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 middelgrote tomaten
1 ui
15g wit brood
1/2 kopje melk
1 ei
100g geraspte kaas
boter
olie
peterselie, nootmuskaat
zout, peper
  bereiding:
    Snijd het bovenste gedeelte van de tomaten weg. Maak ze leeg, bestrooi met zout en leg ze opzij. Laat de gehakte ui in een beetje boter fruiten in de braadpan. Neem het van het vuur en doe er wittebrood bij, dat u in melk hebt gedrenkt en hebt laten uitlekken. Voeg er ook een ei, 50g kaas, een lepel gehakte peterselie, zout, peper en nootmuskaat aan toe. Goed mengen en de tomaten vullen met dit mengsel. Overgiet met een scheutje olie. Bestrooi met geraspte kaas en enkele minuten in de oven zetten. Gratineer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats