 |
|
 |
Gegratineerde eieren in Mornaysaus (voorgerecht) |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
8 hardgekookte eieren
6 el verse room
2 el azijn
1/4 l Mornaysaus
50 g geraspte kaas
2 el boter
8 el fijngehakte kruiden
(peterselie, kervel, dragon, bieslook)
peper, zout |
|
bereiding: |
|
|
Halveer de eieren in de lengte. Neem er de eierdooiers uit en meng ze met room, azijn, zout en peper, tot het een mooie gladde massa bekomt, waarmee u de eiwitten vult. Leg ze in een beboterde ovenvaste schotel, bestrooi met de kruiden en giet de Mornaysaus over. Bestrooi met geraspte kaas en vlokjes boter. Laat gratineren in de oven, waarbij u de ovendeur open laat. dien zeer warm op. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|