laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zwendel's linzensoep met tomaatjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

250 g groene linzen
2 uien
scheutje olijfolie
1 flinke theelepel mosterd (met zaadjes)
1 theelepel ketchup
1 laurierblaadje
blik gepelde tomaten (zeven)
zout
peper
suiker
azijn
1 blokje runds bouillon
  bereiding:
    Laat de linzen 10 minuten koken in ruim water, de linzen nemen al
het water wat ze krijgen op, dus afgieten niet nodig maar let op voor
aanbakken!
Voeg een laurierblaadje toe
Bak de uien met zout, peper, mosterd, ketchup in een scheutje olijfolie
gezeefde tomaten toevoegen (gepelde tomaten klein snijden en door
een zeef halen om de pitjes eruit te krijgen)
mengen met de linzen
op smaak brengen met een schepje suiker, een scheutje azijn en een
bouillon blokje

Reuzelekkere en bijzonders stevige soep!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats