laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 jerryke's gestoofd konijn
  ingrediënten:
    1 kg konijn,in stukken gesneden,
3 sneden gerookt spek van 1/2 cm. dikte,
3 uien,
3 wortelen,
2 eetl. mosterd,
1 blokje gevogeltebouillon,
1 snede brood,
25 gr. boter,
1 eetl. azijn,
3 laurierblaadjes,
peper en zout.
  bereiding:
    Maak de bouillon klaar (1/2 l.), hak de uien, snij het spek in blokjes en de wortelen in schijfjes.
braad de stukken konijn aan in een kookpan met wat boter, als de stukken goed dekleurd zijn neem je ze uit de kookpanen dan laat je de gehakte ui en de spekblokjes bakken in wat verse boter, deglaceer met azijn, voeg er het konijn weer bij en begiet met de bouillon.
voeg er de wortels, laurier, zout en peper bij en de snede brood met mosterd , laat ongeveer 1 uur en 15 min.op een zacht vuurtje sudderen.
dien heel warm op met natuuraardappelen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats