laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met oesterzwammen
  ingrediënten:
   
  • 500 g volle pasta
  • 350 g verse oesterzwammen
  • scheut olijfolie
  • 4 el bohéme saus
  • 100 ml soja-room
  • zeezout
  bereiding:
    - Borstel de oesterzwammen af. Je kan ze eventueel ook afvegen met bevochtigd keukenpapier, maar ze in geen geval wassen, want dan worden ze waterachtig. Snij ze in dunne repen en doe ze in een pan met hete olie.
- Voeg na 5 minuten de sojaroom en de Bohéme saus toe. Laat zachtjes koken gedurende 10 minuten. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en vermeng ze met de oesterzwammen in de pan. Een poosje roerend opwarmen en dan serveren met fijngehakte peterselie.
- Tip:
- Je kan ook andere paddestoelen gebruiken voor dit heerlijk gerecht.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats