laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Scampi à la Madras
  ingrediënten:
   
  • 12 scampi
  • 1 zoete meloen
  • 1 blik gemengd fruit
  • 2 dl mayonaise
  • kerrie
  • slagroom
  • courtbouillon
  bereiding:
    - Pocheer de scampi gedurende 6 minuten in de courtbouillon. Pel ze en laat ze afkoelen. Boor met de parisienneboor balletjes uit de meloen.
- Maak de mayonaise, voeg naar smaak kerrie toe en slap de mayonaise wat af met half stijfgeslagen room.
- Maak van de overblijvende courtbouillon die geklaard wordt eventueel gelei en gebruik dit voor de opmaak. Het gerecht leent zich voor een goede opmaak met behulp van meloenhelften, meloenballetjes en gemengd fruit.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats