|
|
|
Fondue «moitié-moitié». |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
1 doormidden gesneden
knoflookteentje
400 g geraspte gruyèrekaas
4 theelepels maïszetmeel
3,5 dl witte wijn
1 theelepel vers citroensap
400 g fijne blokjes vacherinkaas
uit Freiburg
34 cl kirsch
1 snuifje cayennepeper |
|
bereiding: |
|
|
De kookpan insmeren met knoflook. Gruyère
met maïzena erin vermengen en met wijn en
citroensap steeds roerend aan de kook
brengen. Hitte verlagen, Freiburger Vacherin
toevoegen en blijven omroeren. De fondue
mag niet meer koken. Overige ingrediënten
toevoegen. De fondue warm houden op de
schotelwarmer.
Lekker met brood en/of gekookte aardappelen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|